BAOL – BANAT ART OF LIVING – conceput la standarde de calitate germană intră pe piața imobiliară din Timișoara cu cel mai nou proiect.

Localizat într-o zonă centrală în plină dezvoltare a orașului, ansamblul cu funcțiune mixtă este format din două scări de bloc cu un total de 116 apartamente finisate la cele mai înalte standarde de calitate și peste 4000 mp destinați spațiilor de birouri și spațiilor comerciale.

Ansamblul rezidențial BAOL cuprinde apartamente cu un design modern, oferind confort de locuit într-un cadru plăcut si practic.

Design-ul ansamblului BAOL dispune de o curte interioară privată la nivelul etajului 3 care face legătura între corpurile principale și este concepută ca spațiu de relaxare într-un cadru privat, o oază de liniște in inima orașului.

Apartamentele BAOL oferă o viață liniștită într-un cartier sigur, unde tot ceea ce aveți nevoie este la o distanță de mers pe jos de acasă.

Arhitectura clădirii a fost concepută de echipa de arhitecți din cadrul ATG Studio din Timișoara, a căror practică se remarcă prin experiența în ansambluri rezidențiale și mixed-use.

Ansamblul BAOL beneficiază de o amplasare privilegiată pe strada 1 Decembrie 1918, în imediata apropiere de complexul studențesc și de zona centrală a Timișoarei

Localizare : GoogleMaps

Locuințe

Birouri

Spații comerciale